Om Lina Alriksson

Jag arbetar som fotograf i Växjö och tar uppdrag i hela södra Sverige.

Jag har varit yrkesverksam fotograf sedan 2004 då jag började fotografera för Smålandsposten. Mellan åren 2008-2013 arbetade jag för Dagens Nyheter i Stockholm. Idag har jag många olika typer av kunder. Allt från dags- och fackpress till reklambyråer och företag.

Några av mina uppdragsgivare är: Dagens Nyheter, Ikano Group, Dagens Industri, Lärarnas tidning, Kommunalarbetaren, Bonnier, Nytt Boende, Land, Växjö Kommun, LO, Content Innovation, MYM Publishing, Vårdförbundet, Hotellrevyn, Arbetet, Handelsnytt, Wahlström & Widstrand, Aftonbladet, Ny Teknik, Amelia, Volvo, Ikea, Ica, Musik i Syd, Södra, Länsförsäkringar, Post Nord, Samhall, Region Kronoberg, Svenska kyrkan mfl.

Är ni intresserade av att boka mig som bröllopsfotograf så hänvisar jag till min andra sida www.ohhappyday.se

Phone: +46(0)704325175
Email: info@linaalriksson.com

Om Lina Alriksson