Bröllop

Hej på er alla kommande bröllopspar! Jag har jobbat som bröllopsfotograf i snart tjugo år och varje bröllop blir alltid annorlunda. Jag älskar vackra, pastelliga bröllopsbilder med vintagekänsla vilket reflekteras mycket i min fotostil. Som bröllopsfotograf blandar jag porträtt, vackra detaljer & miljöer med glädje och tårar. Jag är en stor naturromantiker – så förbered er på en dans på ängen, promenader genom vetefältet, kyssar under magnifika ekar och barfotapromenader på stranden. Förutom att fånga dagens stora händelser så letar jag alltid efter de små ögonblicken, som kanske skulle gå omärkta förbi, men som kommer att skapa de mest fantastiska minnena av er bröllopsdag. Att kunna fånga ett flyktigt ögonblick och spara det för evigt är väldigt värdefullt och något som jag verkligen brinner för.

Bokning

Som fotograf har jag mycket energi och är alltid lyhörd för era önskemål. Med glädje och entusiasm guidar jag er genom fotograferingen. I mina bröllopsbilder inspireras jag mycket från mitt arbete som bildjournalist. Med mig som bröllopsfotograf får ni reportagekänsla och levande, spontana bilder!

För paketpriser & mer info kika in på www.ohhappyday.se